12 februari 2017

Musik till fredagsmiddagarna

Okej okej, det har inte blivit annat än inlägg om musik men måste nog ändå fortsätta på den linjen... lite till. Jag måste ta ett beslut, som jag säkert kommer att ångra, men jag måste... att inte köpa biljetter till John Mayers konsert i Stockholm. Han är en av mina favorit artister just nu. Han sjunger bra och han spelar gitarr gudomligt. Men tyvärr infaller konserten samma helg som skolmusik i Vasa. Det blir alltså skolmusik för min del. Ett stort evenemang med över 8000 anmälda och vilken repertoar. Härligt! Nå väl, tillbaka till John Mayer.

Det finns många skivor man vill lägga på under mysiga middagar med mannen sin men just nu är det John Mayers album "Battle Studies" från 2009 som kör i gång när vi äter. Sedan måste jag ju ännu tillägga en låt som inte är John Mayers men som jag ändå fastnat för. Det Keith Urbans "til summer comes around" men på Youtube kan du även lyssna när John Mayer är med. Såååå bra!

Keith Urban & John Mayer "til summer comes around"


Hundra vägar

Förra sommaren (2017) uppträdde Cilla och jag på Nordiska Visfesten i Hangö med bland annat den här låten... Hundra Vägar. Den skrev ...