30 november 2016

Inspelning av cd

Jag har länge haft en dröm, att få banda in mina egna sånger. Så... för några år sedan läste jag en artikel där det stod om vad människor vid sin dödsbädd ångrat sig under sitt liv. Det här fick mig att tänka, vad skulle jag just nu ångra mig och visst...det finns säkert mycket man ångrar sig men just det att jag inte bandat in mina egna låtar var väldigt högt upp på min lista. Ja... då tog jag mig i kragen, ansökte om stipendium från svenska kulturfonden och blev beviljad en liten summa. Den räckte till en låt. Min första tanke var nämligen att banda in alla cirka 20 låtar men ganska snabbt insåg jag att det var ganska omöjligt. Sedan banka jag ner låtarna till fem stycken och sedan fick jag ge mig... det blev en låt. Förhoppningsvis blir den färdig till våren.


Jag har bandat in låten i Ekenäs, i en studio som heter "wolftrack-studios". Sången heter skepp ohoj och den har jag uppträtt med flera gånger i Hangö visans vänner men då har det bara varit jag och gitarren. Nu, efter inspelningen, låter låten annorlunda.  Hope you enjoy it when the time comes. 
Wolftrack-studios

7 november 2016

Loppislampan

Loppislampan

Ett projekt som äntligen blev färdigt... Så där ett år senare.  Först hade jag fart på men när jag hade sytt färdigt skärmen och märkte att den var alldeles för lös gick ivern eftersom jag måste sy om. Men när man sedan tar sig i kragen och blir färdig så är man ju faktiskt nöjd med sig själv... Tänk så lite det behövs.

Hundra vägar

Förra sommaren (2017) uppträdde Cilla och jag på Nordiska Visfesten i Hangö med bland annat den här låten... Hundra Vägar. Den skrev ...